Liesbeth Stevens-Mees (1956)

Met een rotsvast vertrouwen in de capaciteiten van elk mens help ik om deze in een ieder naar boven te halen. In alle rust en met volle aandacht begeleid ik u naar een grotere mate van authenticiteit. Mijn manier van benaderen is respectvol, eerlijk, met humor en altijd met oog voor de context. 
Na een carrière op verschillende werkgebieden heb ik een post-HBO opleiding coaching en counseling gevolgd bij het Europees Instituut te Driebergen. Sindsdien ben ik werkzaam op het gebied van coaching, counseling en diverse vormen van loopbaanbegeleiding. Naast deze werkervaring blijf ik mijn kennis en vaardigheden voortdurend uitbreiden. 
In mijn werk maak ik gebruik van diverse methodieken uit onder meer Oplossingsgerichte therapie, Systemisch werk, Familie en Organisatie opstellingen, Inner Navigation, Selfconnection, Reiki, Quantum Touch, aura healing en ander energie werk.